miércoles, 6 de abril de 2011

Temps Algòrics...Aquesta setmana el José Irún va penjar part de les seves fotografies dels equips dels diferents programes de Gestmusic i em va sorpendre una foto que ja pensava que no veuria més, la de l'equip del que vaig formar part, el del programa ALGORIA (Gestmusic. Cuatro)
Quins temps! Un plaer haver treballat amb vosaltres!Algoria va ser un projecte de Daniel Cerdà i Jaume Copons, amb personatges d'Óscar Julvé, dirigida per Pol Mainat i produïda per Gestmusic i Flaix TV per Canal Cuatro.

La construcció dels 12 personatges en dos versions de diferent manipulació (muppet: titella de mig cos manipulable desde sota, i bunraku titella de cos sencer articulada i manipulable per croma amb varilles per darrera) va ser realitzada per l'equip de la Fira Creatures del que vaig formar part, realitzant l'esquelet articulat, els ulls i els acabats pictòrics, així com la seva assistència a plató.


http://www.cuatro.com/microsites/los_algos/

http://www.gestmusic.es/fitxa.php?id=1&tp=25Construint les estructures interiors de les mans dels personatges d'Algoria a La Fira Creatures


Provant els "patins" per els bunraku (titelles de cos sencer)


Amb el primer prototip de Keo


Pintant mans...


Muppets i bunrakus...


Mans i més mans...


Amb la Mireia Buyó (vestuari) a l'habitació de personatges, al primer plató del Palau Sant Jordi i moment de perruques amb Mireia Buyó i Rebeca Iannaconne.


De marxa amb Mr. Laid...


Almo la granota o Almo... rana

No hay comentarios:

Publicar un comentario